Om Gråskär

Att navigera i ett utmanande landskap kan vara utan större besvär för den som har möjlighet att göra det i sakta mak, att göra det i hög fart ställer helt andra krav. Vi hjälper team som behöver öka farten och nå högre resultat i denna blodröda konkurrens de flesta branscher befinner sig i idag. Det coachande ledarskapet med en stark feedback-kultur formar ett viktigt och avgörande fundament för högpresterande team.

Magnus Edgren har lång erfarenhet från ledande positioner inom bank & finans, restaurang & hotell, elitfotboll samt fastighetsbranschen, både som VD och försäljningschef. Magnus sitter i styrelsen för Stiftelsen Hållbara Hav.

Magnus Edgren kommer ifrån en idrottsbakgrund främst inom alpin skidåkning och har med sig en väldigt stark tro på alla individers möjlighet till utveckling, inte minst genom Feedback & Coachning. Motivation och glädje är en förutsättning för framgång som kommer genom ökad självinsikt och självkännedom samt tryggheten att arbeta med tydliga och inspirerande mål. Förutom idrottsintresset har Magnus en stor passion för vin, han utbildade sig till sommelier 2003 och är en flitig vinprovare.